Cansel Elçin Fan Clup
Cansel Elçin Fan Clup
Cansel Elçin Fan Clup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cansel Elçin Fan Clup

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Öncelikle,tüm misafirlerimiz sitemize hoşgeldiniz
Cansel Elçin hakkında birçok bilgiye sahip olmak,eğlenmek,iyi bir aile ortamında bulunmak istemezmisiniz ?
Eğer istiyorsanız hemen sağ üst köşedeki ''Kayıt ol''a tıklayın ve üye olun. Ailemize katılın,
cansel fanı olun,olmayın hiç farketmez, Üye olduğunuza pişman olmayacaksınız.

Cansel Elçin Fan Clup yönetim 

Facebook Sayfamız

Sitemize Moderatör Alınıcaktır Başvuru Yapmak İçin Tıklayınız

Seda Sayan Beni İşimden Etti!

YazarMesaj
^ZyNeP^
Admin
^ZyNeP^

Rep Puanı : 874

Seda Sayan Beni İşimden Etti! Empty
MesajKonu: Seda Sayan Beni İşimden Etti!   Seda Sayan Beni İşimden Etti! Icon_minitimePaz Ağus. 14, 2011 6:59 pm

Lerzan Mutlu Alt Üst Muhabbetler'de açtı ağzını yumdu gözünü...

Alt Üst Muhabbetler'in bu haftaki konuğu programlarıyla adından çok söz ettiren ve konuk olarak ekranlarda pek görünmeyen Lerzan Mutlu idi. Esin Övet çok merak edilen konuları sordu, Lerzan Mutlu açık yüreklilikle cevapladı.

"BENİ İŞİMDEN ETTİ"

Seda Sayan ile aralarındaki sorunun iç yüzünü anlatan Lerzan Mutlu, başlarda nedenini bilmediği şekilde desteklendiğini ve neler olduğunu anlamasına bir gazeteci büyüğünün neden olduğunu söyledi.

"UYARILDIM"

Gazeteci bir dostu tarafından; "Bu tuzağa sakın düşme! Sanat camiasında bazı insanlar, yerlerine oturacak insanların önünü kesmek için yanlarına alırlar " şeklinde uyarıldığını belirten Mutlu, bir süre sonra gerçekleştiğini söyledi.

"İŞİNDEN EDİP GÖBEK ATANA İNSAN DEMEM"

Show TV'de program yapmaya başladığında Seda Sayan'ın genel müdürlerini arayıp kendisini işinden ettiğini anlatan Mutlu ağır konuştu: "Birinin ekmeğiyle oynayıp, sabahleyin programa çıkıp göbek atabiliyorsanız; ben sizin insanlığınızdan şüphe ederim. "

İLGİNÇ MESAJ

Lerzan Mutlu Seda Sayan'la ilişkisini anlatırken, Seda Sayan'dan yeni ayrıldığı bilinen Atilla Altay, Alt Üst Muhabbetler programına, "Lerzan Mutlu'nun programlarını takip ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" diye mesaj gönderdi.
https://canselelcinfan.yetkin-forum.com

Seda Sayan Beni İşimden Etti!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Seda Sayan'ın İlk Konuğu Kim?
»  Sevdiklerime Kavuşmak Beni Çok Ağlattı
» Sevgilisini Terk Etti
»  Pet Şişe Fırlatıp Küfür Etti!