Cansel Elçin Fan Clup
Cansel Elçin Fan Clup
Cansel Elçin Fan Clup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cansel Elçin Fan Clup

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Öncelikle,tüm misafirlerimiz sitemize hoşgeldiniz
Cansel Elçin hakkında birçok bilgiye sahip olmak,eğlenmek,iyi bir aile ortamında bulunmak istemezmisiniz ?
Eğer istiyorsanız hemen sağ üst köşedeki ''Kayıt ol''a tıklayın ve üye olun. Ailemize katılın,
cansel fanı olun,olmayın hiç farketmez, Üye olduğunuza pişman olmayacaksınız.

Cansel Elçin Fan Clup yönetim 

Facebook Sayfamız

Sitemize Moderatör Alınıcaktır Başvuru Yapmak İçin Tıklayınız

Hadise'ye Sahip Çıktı

YazarMesaj
^ZyNeP^
Admin
^ZyNeP^

Rep Puanı : 874

Hadise'ye Sahip Çıktı Empty
MesajKonu: Hadise'ye Sahip Çıktı   Hadise'ye Sahip Çıktı Icon_minitimePtsi Eyl. 12, 2011 9:27 am

Hadise'ye Sahip Çıktı 
Ünlü şarkıcı Kubat, geçtiğimiz hafta sonu Kıbrıs Kaya Artemis Otel 'de konser verdi

Konser öncesinde basın mensuplarının sorul arını yanıtlayan Kubat, konu yurtdışında doğup büyüyen sanatçılara geldiğinde, son günlerde Türkçesi bozuk olduğu için eleştirilen Hadise'ye, şu sözlerle sahip çıktı:

"Yurtdışında bir Türk olarak yaşamanın ne demek olduğunu biliyor musunuz? Kendi topraklarımızın hasretiyle yaşıyoruz. Türkiye'ye gel en gurbetçiler aksanları farklı olduğu için 'Alamancı' olarak nitelendirilip alay konusu oluyor. Bu, biz gurbetçileri çok üzüyor. Yurtdışında yaşayan gurbetçilerimize ve onların vatan sevgilerine sahip çıkalım."

POP ALBÜMÜ ÇIKARABİLİRİM
Konser öncesinde ünlülerin Twitter'daki atışmalarına da değinen Kubat, "Benim Twitter hesabım yok. Gazetelerden görüyorum ki birçok sanatçı oradan tartışma yaratıyor. Eskiden televizyon aracılığıyla göndermeler olurdu artık moda Twitter! Hiç tasvip etmiyorum bunu! Canlı canlı konuşmak varken sanal yollara başvurmayalım" dedi.
Pop tarzında bir albümle hayranlarının karşısına çıkabileceğini belirten ünlü şarkıcı, konserde 'Misket' adlı parçayı söylerken, hayranlarına şöyle seslendi: "Eurovision'a katılıp 'Misket'i söylesem kesin birinci olurduk. Bu şarkıyı duyan herkes oynamaya başlamazsa, bu mesleği bırakırım. Misket tüm insanların ortak ritmidir. Herkes kendi ülkesine özgü şarkılar söylemeli ama bunu modernize etmeli. Misket, senfonik olmalı."
https://canselelcinfan.yetkin-forum.com

Hadise'ye Sahip Çıktı
1 sayfadaki 1 sayfası