Cansel Elçin Fan Clup
Cansel Elçin Fan Clup
Cansel Elçin Fan Clup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cansel Elçin Fan Clup

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Öncelikle,tüm misafirlerimiz sitemize hoşgeldiniz
Cansel Elçin hakkında birçok bilgiye sahip olmak,eğlenmek,iyi bir aile ortamında bulunmak istemezmisiniz ?
Eğer istiyorsanız hemen sağ üst köşedeki ''Kayıt ol''a tıklayın ve üye olun. Ailemize katılın,
cansel fanı olun,olmayın hiç farketmez, Üye olduğunuza pişman olmayacaksınız.

Cansel Elçin Fan Clup yönetim 

Facebook Sayfamız

Sitemize Moderatör Alınıcaktır Başvuru Yapmak İçin Tıklayınız

Delikanlı Maymun

YazarMesaj
^ZyNeP^
Admin
^ZyNeP^

Rep Puanı : 874

Delikanlı Maymun Empty
MesajKonu: Delikanlı Maymun   Delikanlı Maymun Icon_minitimePerş. Eyl. 29, 2011 12:51 pm

Maymun kurmuş çilingir sofrasını ormanın ortasına, külhanbeylik yapıyormuş.O sırada zürafa ordan geçiyormuş, sormuş: 
- "Vay maymun Kardeş, nasılsın?" 
- "İyiyim be anam, içiyorum içiyorum aslanı dövüyorum." Zürafa tırsmis ve uzaklaşmış. Derken Zebra gecmiş, o da sormuş: 
- "Selam maymun abi, ne var ne yok?" 
- "N'olsun be gülüm hep aynı; içiyorum içiyorum aslanı marizliyorum." Zebra da uzaklaşmış ordan. Bu kez köstebek, geçerken sormuş: 
- "Maymun ya naber?" 
- "Iyilik koçum içyorum içyorum Allah ne verdiyse girişiyorum aslana!" Köstebek de sıvışmış Ancak böyle böyle derken, olanlar aslanın kulağına gitmiş ve aslan o tarafa doğru yola koyulmuş. Çıkmış maymunun karşısına: 
- "Eee anlat bakalım maymun efendi, ne var ne yok?" Maymun hemen kendine çeki düzen vererek yanıtlamış: 
- "N'olsun be abi, içiyorum içiyorum abuk subuk konusuyorum."
https://canselelcinfan.yetkin-forum.com

Delikanlı Maymun
1 sayfadaki 1 sayfası