Cansel Elçin Fan Clup
Cansel Elçin Fan Clup
Cansel Elçin Fan Clup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cansel Elçin Fan Clup

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Öncelikle,tüm misafirlerimiz sitemize hoşgeldiniz
Cansel Elçin hakkında birçok bilgiye sahip olmak,eğlenmek,iyi bir aile ortamında bulunmak istemezmisiniz ?
Eğer istiyorsanız hemen sağ üst köşedeki ''Kayıt ol''a tıklayın ve üye olun. Ailemize katılın,
cansel fanı olun,olmayın hiç farketmez, Üye olduğunuza pişman olmayacaksınız.

Cansel Elçin Fan Clup yönetim 

Facebook Sayfamız

Sitemize Moderatör Alınıcaktır Başvuru Yapmak İçin Tıklayınız

Başbakan İstedi Oda Evlendi

YazarMesaj
^ZyNeP^
Admin
^ZyNeP^

Rep Puanı : 874

Başbakan İstedi Oda Evlendi Empty
MesajKonu: Başbakan İstedi Oda Evlendi    Başbakan İstedi Oda Evlendi Icon_minitimePerş. Eyl. 29, 2011 1:46 pm

İBRAHİM TATLISES VE AYŞEGÜL YILDIZ EVLENDİ!İbrahim Tatlıses, tedavi gördüğü hastanede 12 yıldır birlikte olduğu Ayşegül Yıldız’la hayatını birleştirdi.

İbrahim Tatlıses, tedavi gördüğü Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde nikah masasına oturdu. Ayşegül Yıldız’la Tatlıses’in nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı. Nikah şahitliğini ise Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim işadamı Yüksel Çağlar yaptı. Çiftin nikahına sadece aile ve yakın dostları katıldı. 

Nikahı kıyan Mustafa Sarıgül sonrası açıklama yaptı. Sarıgül, Tatlıses ve Yıldız’ın nikahlarına ilişkin, dün gecce saat 22.30 sıralarında kendisine telefon geldiğini ve gün içerisinde de gerekli belge ve işlemlerin tamamlandığını söyledi. Sarıgül, saat 20.45’te kıyılan nikaha az sayıda kişinin katıldığını aktardı. Tatlıses’in çok mutlu ve sağlıklı olduğunu söyleyen Sarıgül, Tatlıses’e mutluluklar diledi.

Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlı da babasının bir süre daha hastanede kalacağını belirtti. Ahmet Tatlı, İbrahim Tatlıses’in sağlık durumunun ve moralinin yerinde olduğunu ifade etti. Nikaha Tatlıses’in yakın arkadaşı ve sanatçı Aydemir Akbaş da katıldı.

"BAŞBAKANIMIZ YUVAM OLMASI GEREKTİĞİNİ İMA ETTİ"

İbrahim Tatlıses nikah sonrası yaptığı açıklama şunları söyledi:

Sayın Başbakanımızın beni ziyareti esnasında yaptığımız sohbette, Başbakanımız artık benim bir yuvam olması gerektiğini sözleriyle ima etti. Bu ima zaten düşündüğüm bir yuvayı gerçekleştirmeme sebep oldu. Bugün de bu evlilik akti için sayın başkanım Mustafa Sarıgül şeref verdiler, bu hayırlı olayı gerçekleştirdiler. Şahitlerimiz Fatih Terim ve Yüksel Çağlar dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca böyle bir mutlu günü tüm dostlarımla ve beni seven halkımla paylaşmak isterdim. Malesef ülkemizin şu andaki konjektörü buna müsait olmadığından mütevazi bir şekilde gerçekleştirmek durumunda kaldım.

Bu mutlu günümde yanımda olan ailem ve çocuklarıma, dostlarıma, ekibime ve tüm sevenlerime teşekkür ederim.

Saygılar İbrahim Tatlıses
https://canselelcinfan.yetkin-forum.com

Başbakan İstedi Oda Evlendi
1 sayfadaki 1 sayfası