:Kötü Yol ekseriyat ile düşülmesinden endişe edilen bir yol türüdür. Ebeveynlerin çocukları için en büyük korkularından birisidir. Komşuların çocukları veya kendileri için Kötü Yol a düşmüş denmesindne daha vahim bir şey yoktur. Eğer yüzbinlercesi Kötü Yol’a merak salmışsa eğer o durumda işin içinde başka iş vardır. Ya da işin içinde Canse Elçin vardır.
Yalancı Bahar’ı Star ın yayından kaldırması ile birlikte yüzbinlerce Cansel Elçin hayranının şok etkisini uzun süre üzerilerinden atamadıklarını görmüştük. Çokolarından uzak kalan CeFc pek bir mahsundu, kıyamam onlara ((:
Yalancı Bahar’da adam öldürebilcek kadar kötü bir karekteri oynayan Cansel Elçin nasıl becermişti ise bir katili gayet kaliteli gösterebilmişti bize. Dexter’ı anımsattığını yazmıştım yine öncesinde. Kıtır kıtır adam kesen bir katil ama karşılaşsanız kanka olursunuz, öyle garip bir durum oluşturan bir dizi ve Cansel Elçin’de tam olarak bunu başarmıştı. Kötü karekterin rahmetli Erol Taş gibi sırf kötülükten ibaret olmadığını, aslında kötülüğün hepimizin içinde birazda olsa olduğunu kabullendirmişti.
Şimdi Orhan Kemal’in eseri Kötü Yol ile yüzbinler meraklı bir bekleyişe girdi. Hanımın Çiftliği ile bolca kıyaslanacağı şimdiden belli bir şey. Aynı yıllarda aynı coğrafyada geçen olayları anlatan bir eser. Ama umarım Hanımın Çiftliği ayarında olmaz. Sırf sezon uzatabilmek adına hikayeyi yavanlaştırıp izleyeni bezdirmez. Umarım kaliteyi reytinge değişmezler.
Tanıtım videosunda bıyıklı , bakışları fel fecir okuyan bir Cansel ile karşılaşıyoruz. Romandaki Kenan karekteri ile dizinin başrolünde. Yine Cansel Elçin’e İlker Aksum eşlik edecek. Ayşe Nil Şamlıoğlu’nun yanı sıra Ahmet Mümtaz Taylan,Ezgi Mola, Nilüfer Açıkalın, Tuncer Salman, Ali Erkazan ve Nursel Köse de dizinin diğer oyuncuları . Dizinin reyting alacağı aşikar bir öngörü. Kadro sağlam ve özellikle Ezgi Mola ismi her ne kadar altlarda gösterilse de başlı başına kalite kokusu demek. Tek dileğim senaryo uyarlaması ve mekan seçimleri konusunda titiz davranılıp güzel bir dizi bize seyrettirebilmeleri...
Allah kimseyi Kötü Yol’a düşürmesin diyeceğim ama biliyorum ki Kötü Yol ekrana geldiğinde yüzbinlerce Cansel Elçin hayranı heyecanla Kötü Yol’a düşecekler